Si, sembla que faci broma, oi? !!  Doncs aquí va l’explicació.

Al principi, de tenir facebook, twiter, whatsapp, instagram, … era com una psicosis, primer per l’excés d’informació i després com a remuguda emocional. Sempre havíem dit les coses a la cara, o a les esquenes però, si més no, ho feiem en persona.

Avui, ens hem d’enfrontar a dues coses: una saber com estem nosaltres emocionalment, per llegir la informació desde un punt NEUTRE, per no deixar-nos arrosegar per els sentiments d’aquell moment que estem llegint, interpretant erròneament desde la ràbia, enveja, sarcasme, cinisme, pors, inseguretats, … tots aquests sentiments que tenim tots, ens manipulen a l’hora de interpretar el que l’altra ha escrit.

 

IMPLICA QUE ENS HEM D’ESCOLTAR MÉS

COM ESTEM EN CADA MOMENT.

O sigui, si estem NEUTRES estem REFORÇANT EL NOSTRE SENTIMENT POSITIVAMENT I CONSTRUCTIVAMENT. I com que ens passem el dia llegint de tot al mòbil, ho podrem automatitzar molt ràpid i fàcilment, tenint així una millora nostra, amb més pau, més seguretat en nosaltres mateixos, més contents, …

I l’altra cosa és, LLEGIR SENSE JUTJAR, en sí és el mateix, si llegim sense jutjar al que està escrivint, les interpretacions que fem nosaltres seran de comprensió, compació,  inclús. Si llegim desde el punt de vista que l’altra persona té motius per estar emocionalment com vulgui, i pot dir el què vulgui, i nosaltres ens tornem a quedar NEUTRES, guanyarem el fet que ens quedarem igual independentment de com estigui l’altra. 

 

ENS TORNEM A REFORÇAR

EL NOSTRE ESTAT D’ÀNIM

MOLTES VEGADES AL DIA.

ESTIGUES NEUTRE PER LLEGIR, 

SENSE INTERPRETAR NEGATIVAMENT

SORTIRÀS GUANYANT TU.

ANNA