LA MEVA EMPRESA FA TROC !!
Intercanvi de serveis o productes. On els diners no tenen valor i els SERVEIS I TALENTS de les persones SI.

Et canvio a un massatge, o teràpia energética a distància o una sesió de teràpia emocional per telèfon per … el què tu em vulguis oferir.
Hi ha milers de coses: informàtica si ets informàtic, sopars o dinars si tens restaurant, electricista per el dia que necessiti els teus serveis, dones de la neteja, botigues de roba canviant jerseis, bikinis, bars de copes, pagesos amb hortet, mecànics, i un llarg etc.

El tema es ACORDAR ELS MEUS SERVEIS AMB ELS TEUS de PERSONA A PERSONA sense diners pel mig, només em val LA TEVA FEINA I JO ET DONC LA MEVA.

Un acord mutu. Jo valoraré la teva feina i tu valoraràs la meva.

Aquell qui no tingui per oferir, no passa res, també necessitaré pagar coses, es clar!! No puc fer TROC amb la companyia d’aigua o llum o telefonia.

Us adoneu amb quantes coses podríem ser ABUNDANTS.

També ACTIVARIA ELS TALENTS de cadascú.
Sabeu que al igual que teniu la emprenta dactilar ÚNICA, també tenim UN O MÉS TALENTS ÚNICS, són els que hem de posar en SERVEI A LA HUMANITAT, i així deixar el nostre BÉ a la VIDA, cosa que també s’ha perdut per el tema econòmic.
Quants no han pogut estudiar el que volien hi era el seu talent!!

Han hagut de fer altres carreres o han hagut de treballar d’altres coses que els hi costa molt, que no els satisfà, xq no és EL SEU TALENT!!.

Perquè us penseu que els NENS ESTÀN HIPERACTIUS, perquè lluiten contra el sistema, perquè es senten fora de la NATURALITAT, no normalitat, eh?! NATURALITAT.

Cadescú a de fer el que sap fer i oferir-li a l’altre.
I així funciona la vida, amb servei per l’altre i amb el que un li surt bé de fer sense esforç, el seu talent.

Sento, penso i faig.
Primer sento si em senta bé això.
Després penso com fer-ho per porta-ho a terme.
I … HO FAIG.

Apa, Gràcies per escoltar-me.

ANNA