Ja sabem moltes cosetes avui en dia, que hem de ser positius, que hem d’evitar dir «NO» a les frases, que hem de respirar bé, ens hem de nutrir amb suplements adicionals a l’alimentació, hem de fer esport, s’ha de llegir, …

Un dia us vaig ensenyar a fer el vostre propi mantra per ajudar-vos a vosaltres mateixos, doncs avui us proposo quelcom més efectiu:

He pensat que hi ha molt videos de autoestima, de reforç emocional, i potser el millor seria escoltar-te a tu mateix dient-te el que necessitis.

Si estàs passant un mal moment en qualsevol aspecte de la teva vida, fes-te un audio amb la grabadora del mòbil, amb una veu animada, fresca i reforçada, dient-te el que vols conseguir. Mentre la fagis, ho vas visualitzant, de manera que cada dia que l’escoltis tornaran le imatges les quals reforçaran la intenció.

Exemple, si vols conseguir guanyar més diners, l’audio seria:

«Vull guanyar, 3.000 €/mes, per poder tenir la tranquil·litat econòmica que em mereixo, poder pagar tot lo necessari i tenir també suficient per poder gaudir amb els meus fills, viatjar, disfrutar amb el amics, ajudar als pares si ho necessiten, i per conseguir-ho sóc concient que necessito més d’una feina, o més clients o més comandes, (cada un serà diferent, ajusteu-ho a les vostres vides). Donc gràcies per endevant de que la vida m’ho plantegi. Confio absolutament en mi i la meva vida, gràcies i t’estimo.», (a tu mateix, ens ho hem de dir i repetir i sentir sovint, cada dia, cada moment per alimentar-nos de la força del amor que ho cura tot !! Si si, i tu que ara penses que és cursi lo que dic, observat a veure com t’estimes? Vols dir que no fuges, amb la història de que ja estàs bé, o de que estimes més als altres, …), el gràcies i t’estimo del final són importants.

Si ho escoltem tres cops al dia, veureu que és terapèutic, que aneu millorant cada dia.

Apa, a fer el audio, i … el primer ni el segon us sortiran bé, però així també us veureu on esteu, com esteu, que us costa, i aquesta part de fer l’audio també serà terapèutica !!

 

DEMANA SENSE DUTBE, NINGÚ HO SABRÀ MÉS QUE TU,

AIXÒ DONA UNA FORÇA INCREIBLE,

ÉS LA TEVA VIDA, ÉS EL TEU AUDIO !!!

 

Anna