Estrés psicològic, tanta informació de tothom, no és sa. La televisió, la publicitat per tot arreu, les opinions de la gent fan molt de mal, fa que un mateix ja no sàpiga què pensar, … hem de parar cada nit abans d’anar a dormir i pensar en un foli en blanc, simplement durant uns minuts. Després hi afegim un escrit on digui: penso clar i confio amb mi.

Deficiència nutricional, pren suplements alimenticis de qualitat, i no són els de la farmàcia, són sintètics i deixen residus, els de herborísteria són millors però no estan pensats per la nutrició i comunicació cel·lular, t’ho demostra el fet que si els deixes de prendre tornes a estar igual de cansat o desanimat. Jo treballo amb una casa d’E.E.U.U científica que, estudia exclusivament els nutrients necessaris per la CEL·LULA.

Esgotament físic, hem de dormir un mínim de 8 hores i els nens 10 hores, si no tením temps, fem la siesta, si no quan anem al lavabo respirem 7 vegades, equilibrant cada chakra, (part genital, melic, plexe solar, cor, gola, tercer ull, corona), una respiració per cada zona ordenadament.

Variacions extremes de temperatura, mantenir la temperatura del cos, ara és difícil, el clima està molt canviant, però un jersei ho soluciona tot.

Efectes secundaris de fàrmacs, si prenem medicació, hem de netejar els òrgans. Depuratius com True Pure són fantàstics i, no hem de patir perquè tinguem residus dintre el cos.

 

Radiacions de baix nivell, ordinadors a la vora, telèfons al costat, a la butxaca, no són bons, com més lluny millor per dormir al menys. Durant el dia, hi ha plaques expresses per les radiacions, utilitzeu-les.

Contaminacions electromagnètiques,  recomanats els banys amb sal, sal marina normal del supermercat, o himalaya, millor encara, un cop per setmana. Si no teniu banyera, una dutxa amb sal més fina a consciència de netejar-vos bé cos, ment i ànima.

Estrés geopàtic, mirar bé on esteu dormint que no sigui a sobre d’una corrent d’aire o d’aigua subterrànea, i us estigui aspirant l’energia. També comprobar-ho a la feina. Amb un pèndol ho veureu clar. Si és mou, no hi ha problema, si no és mou, hi ha geopatia. De fet us ho ha de mirar algú que sàpiga fer anar el pèndul, pot ser que la resposta al expert sigui diferent a la meva, i se li mogui quan hi ha una geopatia. Amb kinesiologia també us ho puc comprovar clarament a la consulta mateix. La solució, però serà canviar de lloc.

Energies mentals negatives, penseu en positiu, canvieu el pensament negatiu amb la forma positiva, treieu tot lo bo de tot, de qualsevol cosa que us passi, res mereix la pena per estar enfedats, tristos, enrabiats, amb pors, … és gasta massa energia. En canvi la comprensió, la tolerància, la compassió, les bones paraules, donen molta energia.

 

 

ANNA