Durant el dia, el cos està pendent d’agafar informació, de captar, d’aprendre, de portar a terme les situacions que se li presenten.

Durant la nit, reciclem aquesta informació, deixem de captar, integrem tot el què hem après durant el dia, ens preparem per l’endemà.

Quan estiguis al llit per dormir, deixa que vinguin els  pensaments al cap, de situacions del dia, de projectes per demà, però no et quedis amb cap. Simplement deixa que passin com una pel·lícula.

De mentres fas la «I» I la «O».

M’explico: t’allargues, t’allargues i t’allargues ben prim, com si fossis una «i», entenent que el punt de la «i» és el teu cap que, està separat del cos i tu ets llarg fins passats els peus. La columna vertebral és capaç de separar totes les vèrtebres i lliberar així totes les tensions de la columna.

Llavors, fas la «o», t’aixamples, t’aixamples i t’aixamples ben gordo com si fossis una «o». Et fas ample desde l’interior fins passats els braços, ocupant l’espai com si tinguessis els braços en creu i les cames ben obertes. Obres els ombros, les costelles, les caderes el cap ben gros i ample, així circula el líquid que envolta el cervell i medul·la espinal.

Ocupa tot l’espai vital que tens, ocupa tota la teva habitació i si és petita, traspassa-la.

FES LA «i» i la «o»

CADA DIA ABANS D’ANAR A DORMIR,

VEURÀS QUIN DESCANS I

REPARACIÓ DEL SON MÉS BO.

Anna